Regnskab

Hos Reviplan yder vi både strategisk, ledelsesmæssig og konkret rådgivning på en række områder

Strategisk sparring

Vi yder strategisk sparring på ledelsesniveau. Det handler om virksomhedsudvikling, selskabsdannelser, fusioner, generationsskifter og mange andre områder, som involverer strategiske overvejelser på ledelses- og bestyrelsesniveau.

Vi indgår i en tæt dialog med de ansvarlige, og kan på baggrund af vores kendskab til markedet og til virksomheden yde kompetent sparring og dermed forsyne beslutningstagerne med et bedre beslutningsgrundlag.

I vores samarbejde omkring virksomhedsudvikling lægger vi stor vægt på at hjælpe virksomhederne videre ud fra både analyser af potentialerne, markedskendskab og en grundig vurdering af det, der ligger bag tallene. Vi følger op på vores kunder, lever med i beslutninger og overvejelser, deltager aktivt og søger til alle tider at skabe tryghed og sikkerhed for virksomhedens ejere, ledelse og medarbejdere.

For firmaer og private

Vores rådgivning baserer sig altid på en tæt dialog med virksomheden. Vi lægger generelt vægt på tætte kunderelationer, fordi det er med til at give os et præcist billede af virksomhedens dagligdag, og det danner baggrund for en mere kvalificeret rådgivning.

Vi rådgiver på en lang række områder af både strategisk og konkret art for en virksomhed eller for en privat person.

Det kan være omkring:

 1. 1
  Investeringer
 2. 2
  Økonomisk styring
 3. 3
  Budgetter og opfølgning
 4. 4
  Selvangivelser m.m.
 5. 5
  Virksomhedskøb og salg
 6. 6
  Due-diligence
 7. 7
  Fusioner
 8. 8
  Joint-venture samarbejder
 9. 9
  Generationsskifte
 10. 10
  Personaleforhold
 11. 11
  Pensionsforhold
 12. 12
  ... og meget andet!

Økonomisk rådgivning

Vi yder rådgivning omkring virksomhedens økonomiske styring. Vi lægger vægt på at kunne rådgive kompetent ud fra både en tæt dialog omkring virksomhedens hverdag, produkter, kundeunderlag og mange andre faktorer, som påvirker og påvirkes af den økonomiske styring.

Vi sætter os grundigt ind i virksomhedens forskellige data, og på den baggrund kan vi bl.a. yde rådgivning omkring finansiering, likviditet, cash flow, kreditor- og debitorregnskab, informationspolitik og risk management.

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker et uforpligtende møde? Benyt formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.